account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Favoritradiokanaler

    Spara en kanal som favorit

    1. Öppna radion och navigera till kanalen som du vill spara som favorit.
    2. Tryck på .
    3. Skriv in ett namn och välj en färg på kanalen; tryck sedan på Spara.

    Lyssna på en favoritradiokanal

    1. Tryck på .
    2. Välj ett alternativ.

    Ta bort en kanal ur favoriterna

    1. Öppna radion och navigera till kanalen som du vill ta bort.
    2. Tryck på och sedan på RADERA.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.