account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Videochatt

Du kan använda videochattprogrammet Google Duo™ i enheten och chatta med vänner som använder programmet i Android™- och iOS-enheter.

Läs mer om hur programmet fungerar på https://support.google.com/duo/.

Funktionen för videosamtal fungerar bara på enheter med en främre kamera.

Använda programmet Duo™

  1. Gå till Startskärm och tryck på .
  2. Leta reda på och tryck på Google > Duo.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.