account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Huvudenheter

    Huvudenhet (R) är symmetrisk med huvudenhet (L). Endast huvudenhet (R) illustreras här.

    Xperia Ear Duo-huvudenhet höger

    1

    Ljudöppning

    2

    Mikrofon

    3

    Lysdiod

    4

    Närhetssensor

    5

    Ringstöd

    6

    Styrplatta

    7

    Kontakt för laddningsfodral

    8

    Höger/vänster-märkning för ringstöd

    9

    Höger/vänster-märkning för huvudenheter

    Sätt inte in främmande föremål som till exempel stift eller gem i ljudöppningen.

    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.