account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Allmän översikt

    Med Xperia Ear Duo får du en ny lyssningsupplevelse medan du håller kontakten med omvärlden. Du kan spela musik, ringa samtal, lyssna på ditt schema, få väderprognoser med mera, samtidigt som du hör vad som händer i omgivningen.

    Konfigurera Xperia Ear Duo med Xperia Ear Duo -värdappen på en Android™- eller iOS-enhet.

    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.