Laddning

Din Xperia Ear Duo har ett bärbart laddningsfodral som kan laddas från ett eluttag. Innan du använder huvudenheterna för första gången behöver de laddas. Lysdioden blir grön när laddningsnivån överstiger 80 %. Urladdade huvudenheter behöver laddas i cirka 1,5 timmar för att bli fulladdade.

Huvudenheterna och deras laddningsfodral kan laddas tillsammans eller separat. Ett fulladdat fodral kan ladda huvudenheterna upp till tre gånger.

För lysdiodernas status under laddning, se Lysdioder.

Huvudenheterna stängs av automatiskt när de placeras i laddningsfodralet.

Ladda Xperia Ear Duo

Xperia Ear Duo laddas
    1. Placera huvudenheterna i laddningsfodralet.
    2. Anslut USB Type-C-kabelkontakten till USB Type-C -porten på laddningsfodralet.
    3. Anslut den andra änden av USB Type-C-kabeln till laddaren.

Placera huvudenheterna i laddningsfodralet med logotypen vänd uppåt. Om de placeras snett i fodralet kan laddningsfodralets kontakt skadas. Om de placeras upp och ned i fodralet kan pekplattan skadas.

Ladda enheten med hjälp av en USB Type-C -kabel (medföljer). Se http://www.sonymobile.com/products/accessories/ för rekommenderad laddare.

Ladda endast huvudenheterna

• Placera huvudenheterna i laddningsfodralet.

Ladda endast laddningsfodralet

1. Anslut USB Type-C -kabelkontakten till laddningsfodralets USB Type-C -port utan att placera huvudenheterna i laddningsfodralet.
    2. Anslut den andra änden av USB Type-C -kabeln till laddaren.

Kontrollera batterinivån i Xperia Ear Duo

• Öppna Xperia Ear Duo-appen som är installerad på din Android- eller iOS-enhet. Batterinivån visas.