Använda röststyrning

Du kan använda funktionen för röststyrning i Xperia Ear för att styra Android-enheten handsfree. Xperia Ear använder som standard Assistant -programmet för att utföra röstkommandona. Assistant reagerar på dina olika begäranden och utför specifika dagliga uppgifter.

Assistant har endast stöd för ett begränsat antal språk. Mer information om Assistant och användningsexempel hittar du på http://s-assistant.sony.net/.

Aktivera röststyrning

1. Tryck snabbt på Assistant-/samtalsknappXperia Ear om du vill aktivera röststyrning.
  2. Efter ljudsignalen ställer du en fråga till Assistant eller ger den ett kommando på ett av de språk som stöds. Prova att formulera dig på ett annat sätt om Assistant inte känner igen frågan eller kommandot. Mer information om Assistant och exempel på hur du använder den hittar du på http://s-assistant.sony.net/.

Du kan välja önskat röststyrningsprogram i programinställningarna för Xperia Ear.