Använda huvudgester

Du kan använda huvudgester för att ge Xperia Ear feedback.

Om Xperia Ear till exempel aviserar ett inkommande meddelande och frågar om du vill svara på det, så nickar du eller skakar du helt enkelt på huvudet för att ge positiv eller negativ feedback.

Aktivera eller inaktivera huvudgester

1. Leta upp och tryck på Xperia Ear > Inställningar > Huvudrörelse på programskärmen.
    2. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.

Använda huvudgester

• Nicka om du vill ge positiv feedback.
    • Skaka på huvudet om du vill ge negativ feedback.

Xperia Ear-gest 01

Besvara eller avvisa ett samtal

• Nicka om du vill besvara ett samtal.
    • Skaka på huvudet om du vill avvisa ett samtal.

Xperia Ear-gest 01

Avbryta uppläsning av aviseringar och startmeddelanden

• Uppläsning av aviseringar och startmeddelanden skakar du på huvudet om du vill avbryta dem.

Xperia Ear-gest 05

Gå till föregående eller nästa musikspår

• Vrid huvudet åt vänster om du vill gå till föregående musikspår.
    • Vrid huvudet åt höger om du vill gå till nästa musikspår.

Xperia Ear-gest 03

Xperia Ear-gest 02