Återställa Xperia Ear

Starta om Xperia Ear om den inte fungerar som den ska. Gör en fabriksåterställning om problemet inte löses genom omstart.

Starta om Xperia Ear

• Håll Assistant-/samtalsknapp intryckt i 10 sekunder.

Göra en fabriksåterställning

• Tryck snabbt på Assistant-/samtalsknapp två gånger, och sedan ned knappen i 5 sekunder. Om fabriksåterställningen lyckas börjar lysdioden att blinka med grönt sken.

All information om parkopplade enheter tas bort när du återställer Xperia Ear. Efter en fabriksåterställning stängs Xperia Ear av.