Hantera aviseringar

Få personligt anpassad information om uppdateringar när som helst. Sätt Xperia Ear i örat och få uppdateringar om aviseringar, ditt schema, vädret, nyheter med mera.

Aktivera eller inaktivera startmeddelanden

1. Leta upp och tryck på Xperia Ear > Uppstartsmeddelanden på programskärmen.
  2. Välj de objekt du vill inkludera i startaviseringen när du sätter Xperia Ear i örat.

Det är inte säkert att Xperia Ear läser upp alla meddelanden och aviseringar, beroende på när de tagits emot.

Du kan avbryta uppläsning av startmeddelanden genom att använda huvudgester. Se Avbryta uppläsning av aviseringar och startmeddelanden

Aktivera eller inaktivera röstmeddelanden

1. Leta upp och tryck på Xperia Ear > Röstmeddelanden på programskärmen.
  2. Markera de program och tjänster du vill ta emot meddelanden om.

Du kan avbryta uppläsning av röstmeddelanden genom att använda huvudgester. Se Avbryta uppläsning av aviseringar och startmeddelanden