Få aktuell information

Du kan be Assistant att svara på generiska frågor som hjälper dig att planera dagen, till exempel frågor om kommande kalenderhändelser, datum och tid, nyheter eller vädret.

Få aktuell information genom röststyrning

1. Tryck på Assistant-/samtalsknappXperia Ear för att aktivera röststyrning.
  2. Efter ljudsignalen ställer du en fråga till Assistant på ett av de språk som stöds, till exempel ”vad är min nästa händelse?” eller ”hur är vädret i Tokyo?”.
  3. Om Assistant inte förstår frågan eller kommandot återgår du till steg 1.