Allmän översikt

Med Xperia Ear kan du fortsätta kommunicera medan du arbetar eller gör något annat. Den läser upp meddelanden, aviseringar, väderrapporter, nyheter med mera. Oavsett vad du gör, så behöver du alltså inte missa något.

• Använd röstkommandon för handsfree-användning. Berätta för Xperia Ear vad du behöver från din parkopplade Android™-enhet och du får det du önskar. Kommandona inkluderar att ringa samtal, spela musik eller diktera ett snabbmeddelande. Xperia Ear använder som standard Assistant -programmet för att utföra röstkommandona.
  • Konfigurera Xperia Ear med Xperia Ear-appen. Konfigurera den så att du får information om dagen du har framför dig, välj vad som händer när du trycker på den och välj aviseringar för appar.
  • Med Anytime Talk kan du chatta omedelbart med andra användare i chattgruppen närhelst du bär Xperia Ear. Du kan även använda huvudgester för att skicka förinspelade ljud.

Assistant har endast stöd för ett begränsat antal språk. Mer information om Assistant och användningsexempel hittar du på http://s-assistant.sony.net/.