account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Filtrera e-post

Du kan be Assistant att läsa upp e-postmeddelanden. Det går att filtrera efter avsändare eller ämne. Endast e-postmeddelanden som uppfyller filtervillkoren läses upp.

Filtrera e-post

  1. Leta upp och tryck på Xperia Ear > Röstmeddelanden på programskärmen.
  2. Tryck på Inställningar för e-postfilter och välj om du vill skapa ett filter för avsändare eller ämne.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.