Ladda Xperia Ear

Xperia Ear har ett bärbart laddningsfodral som kan laddas från ett eluttag eller en dator. Innan du använder Xperia Ear för första gången måste du ladda den i cirka 30 minuter. Xperia Ear och laddningsfodralet kan laddas samtidigt.

Xperia Ear stängs av automatiskt när den placeras i laddningsfodralet.

Ladda laddningsfodralet

Xperia Ear-laddare
    1. Anslut ena änden av USB-kabeln till Micro USB-porten på Xperia Ear-laddningsfodralet.
    2. Anslut den andra änden av USB-kabeln till laddaren eller till USB-porten på en dator. När laddningsfodralets batteri laddas byter lysdioden på fodralets nederdel färg från röd till orange. Lysdioden ändras till grön när batterinivån når 80 %.

Vi rekommenderar att du använder USB-kablar från Sony.

Ladda Xperia Ear

Xperia Ear, laddning
    1. Öppna laddningsfodralet genom att skjuta locket framåt med tummen.
    2. Sätt Xperia Ear i laddningsfodralet och stäng locket. När batteriet i Xperia Ear laddas byter lysdioden på locket färg från röd till orange. Lysdioden ändras till grön när batterinivån når 80 %.

Om locket är låst i vertikalt läge ska du inte försöka stänga det, eftersom gångjärnet då kan gå sönder. Dra försiktigt upp locket så att gångjärnet öppnas.

När du sätter Xperia Ear i laddningsfodralet blinkar lysdioden vid fodralets nederdel tre gånger i en färg som baseras på batterinivån. Ett fulladdat fodral kan användas för att ladda Xperia Ear upp till tre gånger utan att den behöver anslutas till ett eluttag eller en dator.

Kontrollera batterinivån i Xperia Ear

1. Leta upp och tryck på Xperia Ear på programskärmen.
    2. Batterinivån visas.
    När Xperia Ear är i laddningsfodralet visar lysdioden på locket dess uppskattade batterinivå. En annan lysdiod bredvid laddarens Micro USB-port visar batterinivån i laddningsfodralet medan det är anslutet till ett eluttag. Röd Batteriet laddas och laddningsnivån är lägre än 15 %. Orange Batteriet laddas och laddningsnivån är mellan 15 % och 80 %. Grön Batteriet laddas och laddningsnivån är högre än 80 %.

Aktivera funktionen Batteriunderhåll för att maximera batteriets livslängd. Du hittar Batteriunderhåll på menyn Inställningar i Xperia Ear-programmet.