Walkman®-menyn på startskärmen

Walkman®-menyn på startskärmen innehåller en översikt över alla låtar på enheten. Här kan du hantera dina album och spellistor och ordna din musik efter humör och tempo med hjälp av SensMe™ channels.

Öppna startskärmmenyn för Walkman®

1. Utgå från din Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta reda på och tryck till på Icn sony app music player.
  2. Dra den vänstra kanten av skärmen åt höger.

Gå tillbaka till startskärmen för Walkman®

• När Walkman®-menyn på startskärmen är öppen trycker du till på Hem.
  • När Walkman®-menyn på startskärmen är öppen trycker du till på skärmen till höger om menyn.

Uppdatera din musik med den senaste informationen

1. Gå till startskärmen för Walkman® och tryck till på Icn sony key menu.
  2. Tryck till på Hämta musikinfo > Starta. Enheten söker online och hämtar det senaste tillgängliga omslaget och låtinformationen för din musik.

Tip

Programmet SensMe™ channels aktiveras när du hämtar musikinformation.

Aktivera programmet SensMe™ channels

• Utgå från startskärmen för Walkman®, tryck till på Icn sony key menu och sedan på Hämta musikinfo > Starta.

Note

Detta program kräver en mobil- eller Wi-Fi®-nätverksanslutning.

Redigera musikinformation

1. Tryck på Icn sony key menu från programmet Walkman®.
  2. Tryck på Redigera musikinfo.
  3. Skriv den nya informationen eller gör andra ändringar.
  4. Tryck på Spara när du är klar.

Radera en låt

1. Från startskärmsmenyn för Walkman® bläddrar du till den låt du vill radera.
  2. Rör vid och håll kvar låttiteln och tryck till på Radera i listan som visas.
  3. Tryck till på Radera igen för att bekräfta.