Ta en skärmbild

Du kan ta en stillbild av vilken skärm som helst på enheten i form av en skärmbild. Skärmbilder sparas automatiskt i Album.

Ta en skärmbild

1. Håll strömknappen intryckt tills ett meddelandefönster visas.
    2. Tryck till på Icn sony take screenshot

Tip

Du kan även ta en skärmbild genom att trycka på strömknappen och volym ned-knappen samtidigt tills du hör ett klickande ljud.

Visa din skärmbild

• Dra statusfältet helt nedåt och tryck sedan till på skärmbilden du vill visa.

Tip

Du kan även visa dina skärmbilder genom att öppna programmet Album.