Ordna e-postmeddelanden

Ordna dina e-postmeddelanden

1. Startskärm, tryck till på ikonen för programskärmen i en Sony-smartphone.
    2. Hitta och tryck till på E-post.
    3. Om du använder flera e-postkonton, tryck till på Icn sony app email och markera det konto du vill sortera och tryck sedan till på Inkorgen i den nedrullningsbara menyn. Tryck till på Icn sony app email och sedan på Kombinerad Inkorg om du vill ordna alla dina e-postkonton samtidigt.
    4. Tryck till på menyknappen på en Sony-smartphone och tryck till på Ordna.
    5. Välj ett sorteringsalternativ.

Söka efter e-postmeddelanden

1. Startskärm, tryck till på ikonen för programskärmen i en Sony-smartphone och leta reda och tryck till på E-post.
    2. Om du använder flera e-postkonton, tryck till på Icn sony app email och markera namnet på det konto du vill kontrollera och tryck sedan till på Inkorgen i den nedrullningsbara menyn. Tryck till på Icn sony app email och sedan på Kombinerad vy om du vill söka i alla dina e-postkonton samtidigt.
    3. Tryck till på Icn sony menu search.
    4. Skriv in söktexten och tryck till på Icn sony menu search på tangentbordet.
    5. Sökresultatet visas i en lista som är sorterad efter datum. Tryck till på det e-postmeddelande som du vill öppna.

Visa alla mappar för ett e-postkonto

1. Startskärm, tryck till på ikonen för programskärmen i en Sony-smartphone och leta reda och tryck till på E-post.
    2. Om du använder flera e-postkonton trycker du till på Icn sony app email och väljer det konto du vill kontrollera.
    3. Markera Visa alla mappar under det konto du vill kontrollera.

Radera ett e-postmeddelande

• Utgå från inkorgen för e-post och bläddra till meddelandet du vill radera på höger sida.

Flytta e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Utgå från inkorgen för e-post och bläddra till meddelandet du vill radera på vänster sida.
    2. Tryck till på Flytta och välj sedan en mapp.