account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Gmail™

Om du har ett Google™-konto kan du använda programmet Gmail™ för att läsa och skriva e-postmeddelanden.

Scr sony gmail inbox overview
1 Visa en lista över alla Gmail-konton och de senaste mapparna
2 Skriv ett nytt e-postmeddelande
3 Sök efter e-postmeddelanden
4 Få tillgång till inställningar och alternativ
5 Lista över e-postmeddelanden

Mer information om Gmail™

  • När programmet Gmail är öppet drar du skärmens vänstra kant åt höger. Hitta sedan och tryck till på Hjälp.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.