Inställningar för e-postkonto

Ta bort ett e-postkonto från enheten

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på E-post.
  3. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Inställningar.
  4. Välj det konto du vill ta bort.
  5. Tryck till på Radera konto > OK.

Ändra frekvensen för inkorgskontrollen

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på E-post.
  3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
  4. Välj det konto för vilket du vill ändra frekvensen för inkorgskontroll.
  5. Tryck till på Kontrollfrekvens > Intervall för kontroll och välj ett alternativ.

Ställa in automatiskt frånvarosvar i ett Exchange Active Sync-konto

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på E-post.
  2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Inställningar.
  3. Välj det EAS (Exchange Active Sync)-konto för vilket du vill ställa in ett automatiskt frånvarosvar.
  4. Tryck till på Inte på kontoret.
  5. Dra reglaget bredvid Inte på kontoret åt höger för att starta funktionen.
  6. Markera kryssrutan Ange tidsintervall om det behövs och ställ in tidsintervallet för det automatiska frånvarosvaret.
  7. Skriv in meddelandet för ditt frånvarosvar i textfältet.
  8. Tryck till på OK för att bekräfta.