Använda datatrafik när du reser

När du reser utanför ditt hemmobilnät kan du behöva komma åt Internet via mobildatatrafik. I så fall måste du aktivera dataroaming på enheten. Du bör ta reda på gällande dataöverföringsavgifter före användningen.

Aktivera eller inaktivera dataroaming

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Mer... > Mobilnätverk.
  3. Välj ett SIM-kort.
  4. Markera eller avmarkera kryssrutan Dataroaming.

Note

Du kan inte aktivera dataroaming när mobildataanslutningen är avstängd.