Konferenssamtal

I ett konferenssamtal eller flerpartssamtal kan du föra ett samtal med två eller flera andra personer samtidigt.

Note

Kontakta nätoperatören för detaljer om antalet deltagare som kan läggas till i ett konferenssamtal.

Ringa ett konferenssamtal

1. Tryck till på Icn sony dial contacts under ett pågående samtal.
  2. Slå numret till den andra deltagaren och tryck till på Icn sony btn detail call. Den första deltagaren parkeras.
  3. Tryck till på Icn sony call conference om du vill lägga till den andra deltagaren i konferenssamtalet.
  4. Upprepa steg 1 till 3 för att lägga till fler deltagare i samtalet.

Skapa ett privat samtal med en deltagare i ett konferenssamtal

1. Under ett pågående konferenssamtal trycker du till på Hantera.
  2. Tryck på telefonnumret för den deltagare som du vill ha ett privat samtal med.
  3. Om du vill avsluta det privata samtalet och gå tillbaka till konferenssamtalet trycker du till på Icn sony call conference.

Avsluta med en deltagare i ett konferenssamtal

1. Under ett pågående konferenssamtal trycker du till på Hantera.
  2. Tryck på Icn sony call ongoing hangup bredvid den deltagare som du vill avsluta.

Avsluta ett konferenssamtal

• Knacka på Avsluta konferenssamtal under konferenssamtalet.