account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Om denna användarhandbok

Det här är Xperia™ E4g Dual användarhandboken för programvaruversionen Android™ 4.4.4. Om du inte vet vilken programvaruversion du kör på enheten kan du kontrollera från menyn Inställningar. För mer information om programvaruuppdateringar, se Uppdatera enheten .

Kontrollera aktuell version av enhetens programvara

  1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Om mobilen > Android-version.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.