account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Visualiser

Visualiser lägger till visuella effekter i dina låtar medan du spelar upp dem. Effekterna för varje låt baseras på musikens egenskaper. De ändras till exempel som svar på ändringar i musikens volym, rytm och frekvensnivå. Du kan också ändra bakgrundstemat.

Starta Visualiser

  1. Tryck till på Icn sony key menu i programmet Walkman®.
  2. Tryck till på Visualizer.

Tip

Tryck till på skärmen för att växla till helskärmsläge.

Ändra bakgrundsteman

  1. Tryck till på Icn sony key menu i programmet Walkman®.
  2. Tryck till på Visualizer.
  3. Tryck till på Icn sony key menu > Tema och välj ett tema.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.