Överföra musik till enheten

Det finns olika sätt att överföra musik från en dator till din enhet:

• Endast för Windows®: Anslut enheten till datorn med hjälp av en USB-kabel och dra och släpp musikfilerna direkt till datorns filhanterarprogram. Se Hantera filer med en dator .
  • Om datorn är en PC kan du använda programmet Media Go™ från Sony och organisera musikfiler, skapa spellistor, abbonera på poddsändningar och annat. Läs mer och hämta programmet Media Go™.
  • Det går att använda programvaran Xperia™ Companion för att överföra dina mediefiler mellan datorn och enheten. Läs mer och hämta Xperia™ Companion.

Note

Music kanske inte stöder alla musikfilsformat. Om du vill ha mer information om vilka filformat som stöds och användningen av multimediefiler (ljud, bild och video) kan du hämta rapporten för din enhet i Supportdokument.