Skicka och ta emot e-postmeddelanden

Scr sony email inbox overview
1 Visa en lista över alla e-postkonton och de senaste mapparna
2 Skriv ett nytt e-postmeddelande
3 Sök efter e-postmeddelanden
4 Få tillgång till inställningar och alternativ
5 Lista över e-postmeddelanden

Hämta nya e-postmeddelanden

• När inkorgen för e-post är öppen sveper du nedåt över meddelandelistan.

Note

Se till att du har en fungerande dataanslutning innan du försöker hämta nya e-postmeddelanden. Om du vill ha mer information om att säkerställa fungerande dataanslutningar kan du se Inställningar för Internet och MMS .

Läsa dina e-postmeddelanden

1. Startskärm, tryck till på ikonen för programskärmen i en Sony-smartphone.
  2. Hitta och tryck till på E-post.
  3. Om du använder flera e-postkonton, tryck till på Icn sony app email och markera det konto du vill kontrollera och tryck sedan till på Inkorgen i den nedrullningsbara menyn. Om du vill kontrollera alla dina e-postkonton samtidigt, tryck till på Icn sony app email och tryck sedan till på Kombinerad Inkorgi den nedrullningsbara menyn.
  4. I inkorgen för e-post bläddrar du uppåt eller nedåt och trycker till på det e-postmeddelande som du vill läsa.

Skapa och skicka ett e-postmeddelande

1. Startskärm, tryck till på ikonen för programskärmen i en Sony-smartphone och leta reda och tryck till på E-post.
  2. Om du använder flera e-postkonton, tryck till på Icn sony app email och markera det konto från vilket du vill skicka e-postbrevet och tryck till på Inkorgen i den nedrullningsbara menyn.
  3. Tryck till på Icn sony conv new message och skriv mottagarens namn eller e-postadress, eller tryck till på Icn sony btn add contact och markera en eller flera mottagare från kontaktlistan.
  4. Skriv in ämnet för e-postmeddelandet och meddelandetexten och tryck till på Icn sony menu send holo light.

Svara på ett e-postmeddelande

1. I inkorgen för e-post letar du reda på och trycker till på det meddelande du vill svara på och trycker sedan till på Svara eller Svara alla.
  2. Skriv svaret och tryck sedan till på Icn sony menu send holo light.

Vidarebefordra ett e-postmeddelande

1. I inkorgen för din e-post trycker du till på det meddelande du vill vidarebefordra och trycker sedan till på Vidarebefordra.
  2. Mata in mottagarens e-postadress manuellt, eller tryck till på Icn sony btn add contact och markera en mottagare på kontaktlistan.
  3. Ange meddelandetexten och tryck sedan till på Icn sony menu send holo light.

Visa en bifogad fil i ett e-postmeddelande

1. Tryck till på det e-postmeddelande som innehåller den bifogade fil som du vill öppna. E-postmeddelanden med bifogade filer är markerade med Icn sony email attachment.
  2. När e-postmeddelandet har öppnats trycker du till på Läs in. Den bifogade filen börjar hämtas.
  3. Tryck till på Visa när den bifogade filen har hämtats.

Spara en avsändares e-postadress i kontakterna

1. Hitta och tryck till på ett meddelande i din inkorg för e-postmeddelanden.
  2. Tryck till på namnet på avsändaren och tryck sedan till på OK.
  3. Markera en befintlig kontakt eller tryck till på Skapa ny kontakt.
  4. Redigera kontaktinformationen om så önskas, och tryck till på Klar.