Köra diagnostester på din enhet

Programmet Xperia™ Diagnostics kan testa en viss funktion eller köra ett fullständigt diagnostest för att kontrollera om Xperia™-enheten fungerar som den ska.

Xperia™ Diagnostics kan:
  • Bedöma möjliga maskin- eller programvaruproblem på Xperia™-enheten.
  • Analysera hur bra program fungerar på enheten.
  • Registrera antalet tappade samtal under de senaste 10 dagarna.
  • Identifiera installerad programvara och tillhandahålla användbar information om din enhet.

Note

Programmet Xperia™ Diagnostics är förinstallerat på de flesta Android™-enheter från Sony. Om diagnosalternativet inte är tillgängligt under Inställningar > Om mobilen kan du hämta en enklare version från Google Play™.

Köra ett specifikt diagnostest

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Om mobilen > Diagnostik > Testenhet.
  3. Välj ett test i listan.
  4. Följ instruktionerna och tryck på Ja eller Nej för att kontrollera om en funktion fungerar.

Köra alla diagnostester

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck på Inställningar > Om mobilen > Diagnostik > Testenhet > Kör alla.
  3. Följ instruktionerna och tryck på Ja eller Nej för att kontrollera om en funktion fungerar.

Visa testresultat

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Om mobilen > Diagnostik > Testresultat.
  3. Tryck på ett datum för att visa resultat för tester som har utförts den dagen.

Visa information om enheten

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Om mobilen > Diagnostik > Enhetsfakta.