Öppna inställningar

Visa och ändra inställningarna för enheten från menyn Inställningar. Menyn Inställningar kan öppnas både från programskärmen och från snabbinställningspanelen.

Öppna enhetsinställningsmenyn från programskärmen

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på Inställningar.

Visa information om enheten

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck till på Inställningar > Om mobilen.

Öppna snabbinställningspanelen

• Dra statusfältet nedåt med två fingrar.

Välja vilka inställningar som ska visas på snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar och tryck sedan till på Redigera.
  2. I fältet längst ned på skärmen rör du vid och håller kvar ikonen för den snabbinställning som du vill lägga till, sedan drar du och släpper den i den övre delen av skärmen.

Ordna om snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar och tryck sedan till på Redigera.
  2. Rör vid och håll kvar en ikon, flytta den sedan till den önskade positionen.
  3. Tryck på Klar.