Ordna meddelanden

Ta bort ett meddelande

1. Utgå från Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging .
  2. Tryck till på konversationen som innehåller meddelandet du vill ta bort.
  3. Rör vid och håll kvar fingret på det meddelande du vill ta bort. Tryck sedan på Radera meddelande > Radera.

Radera konversationer

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Radera konversationer.
  3. Markera kryssrutorna för de konversationer som du vill radera och tryck sedan till på Icn sony menu delete > Radera.

Sätta stjärna på ett meddelande

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på den konversation som du vill öppna.
  3. Tryck till på Icn sony infiniteview favorite btn i meddelandet som du vill sätta stjärna på.
  4. Tryck till på Icn sony infiniteview favorite btn selected för att ta bort stjärnan på meddelandet.

Visa stjärnmärkta meddelanden

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Stjärnmärkta meddelanden.
  3. Alla stjärnmärkta meddelanden visas i en lista.

Söka efter meddelanden

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Sök.
  3. Skriv sökorden. Sökresultaten visas i en lista.