Hantera videoinnehåll

Skaffa information om en film manuellt

1. Se till att enheten har en aktiv dataanslutning.
  2. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  3. Dra den vänstra kanten på skärmen till höger för att öppna filmmenyn på startskärmen och bläddra sedan bland de olika kategorierna och gå till den videofil du vill ha information om.
  4. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck sedan till på Sök efter info.
  5. I sökningsfältet, ange nyckelord för videon, tryck sedan till på bekräftelsetangenten på tangentbordet. Alla träffar visas i en lista.
  6. Välj ett sökresultat och tryck till på Klar. Informationen börjar hämtas.

Note

Du kan få information om nyligen tillagda filmer automatiskt varje gång som programmet Filmer öppnas om du markerar kryssrutan Hämta videodetaljer under Inställningar.

Tip

Om den hämtade informationen inte är rätt kan du söka igen med andra nyckelord.

Rensa information om en video

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  2. Dra den vänstra kanten på skärmen åt höger för att öppna filmmenyn på startskärmen och bläddra sedan bland de olika kategorierna och gå till den videofil du vill redigera.
  3. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck sedan till på Rensa info.

Radera ett videoklipp

1. Gå till startskärmen, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  2. Dra den vänstra kanten på skärmen till höger för att öppna filmmenyn på startskärmen och bläddra sedan bland de olika kategorierna och gå till den videofil du vill radera.
  3. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck till på Radera i listan som visas.
  4. Tryck till på Radera igen för att bekräfta.