Ringa samtal

Ringa samtal – översikt

Du kan ringa ett samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt, genom att trycka till på ett nummer som sparats i kontaktlistan eller genom att trycka till på telefonnumret i din samtalslogg. Du kan även använda smartuppringningsfunktionen för att hitta nummer i din kontaktlista och samtalslogg. Om du vill ringa videosamtal kan du använda snabbmeddelande- och videochattprogrammet Hangouts™ på enheten. Se Snabbmeddelanden och videochatt .

Scr sony making calls

1 Öppna kontaktlistan
2 Visa posterna i samtalsloggen
3 Visa dina favoritkontakter
4 Visa alla kontaktgrupper som är sparade på enheten
5 Ta bort nummer
6 Knappsatsen
7 Visa fler alternativ
8 Samtalsknappen
9 Dölja eller visa nummersatsen

Ringa ett samtal genom att slå ett nummer

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Telefon.
  3. Ange mottagarens telefonnummer och tryck till på Icn sony call slider answer.

Ringa med hjälp av smart uppringning

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Telefon.
  3. Använd knappsatsen för att skriva in bokstäver eller nummer som motsvarar kontakten du vill ringa upp. När du skriver in varje bokstav eller nummer visas en lista på möjliga matchningar.
  4. Välj den kontakt som du vill ringa upp.

Ringa ett utlandssamtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Telefon.
  3. Rör vid 0 och håll kvar fingret tills ett plustecken (+) visas.
  4. Skriv in landskod, riktnummer (utan inledande nollor) och telefonnummer, och tryck sedan till på Icn sony call slider answer.

Lägga till ett nummer för direktuppringning på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar och anpassningsmenyn visas.
  2. Tryck till på Appar > Genvägar på anpassningsmenyn.
  3. Bläddra igenom listan med program och välj Direktuppringning.
  4. Välj den kontakt och det nummer du vill använda som nummer för direktuppringning.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

Du kan välja att visa eller dölja det telefonnummer som visas på mottagarens display när du ringer ett samtal.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Samtal > Ytterligare inställningar > Nummerpresentatör.