Hitta enhetens identifieringsnummer

Din enhet har ett unikt ID-nummer (identifieringsnummer). I enheten kallas detta nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity). Du bör behålla en kopia av detta nummer. Du kan till exempel behöva det när du går in på supporttjänsten Xperia™ Care och för att registrera din enhet. Om enheten stjäls kan dessutom en del nätleverantören använda detta nummer för att stoppa enhetens tillgång till nätet i ditt land.

Visa ditt IMEI-nummer

Ill sony 14je krc ss
  • Ta bort luckan för att visa IMEI-numret.
  • Öppna telefonknappsatsen och ange *#06#.

Visa enhetens IMEI-nummer

1. Startskärm, trycker du till på Icn sony home apptray normal .
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Om mobilen > Status.
  3. Rulla till IMEI för att visa IMEI-numret.