Skriva text med röstinmatning

När du skriver text kan du använda röstinmatningsfunktionen istället för att skriva orden. Du uttalar bara ordet som du vill skriva. Röstinmatning är en experimentell teknik från Google™ och finns tillgänglig för ett antal språk och regioner.

Aktivera röstinmatning

1. När du skriver in text med det virtuella tangentbordet trycker du till på Icn sony textinput numbers symbols.
  2. Tryck till på Icn sony menu settings och sedan på Tangentbordsinställningar.
  3. Markera kryssrutan Knapp för Google-röstinmatning.
  4. Tryck till på Icn sony key and back för att spara inställningarna. Mikrofonikonen Icn sony voice input mic only visas på det virtuella tangentbordet.

Skriva text med röstinmatning

1. Öppna det virtuella tangentbordet.
  2. Tryck till på Icn sony voice input mic only. När Icn sony voice input mic circle visas ska du tala för att mata in text.
  3. När du är klar trycker du till på Icn sony voice input mic circle igen. Den föreslagna texten visas.
  4. Redigera texten manuellt om det behövs.

Tip

Öppna tangentbordet och ange text manuellt genom att trycka till på Icn keyboard options.