Hämta program från Google Play™

Google Play™ är den officiella Google-butiken online för att hämta program, spel, musik, filmer och böcker. Där finns kostnadsfria program och program som du kan köpa. Innan du börjar hämta något från Google Play™ ska du se till att du har en fungerande Internetanslutning, helst via Wi-Fi® för att begränsa datatrafiksavgifter.

Note

Innan du kan använda Google Play™ måste du ha ett Google™-konto. Google Play™ kanske inte finns i alla länder eller områden.

Hämta ett program från Google Play™

1. Utgå från Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Play Store.
  3. Hitta ett objekt som du vill hämta genom att bläddra i kategorierna eller använda sökfunktionen.
  4. Tryck till på objektet för att visa informationen och följ instruktionerna för att slutföra installationen.

Note

Vissa program kanske behöver komma åt data, inställningar och olika funktioner på enheten om de ska fungera ordentligt. Installera endast och ge endast behörighet till program som du litar på.

Tip

Du kan visa vilka behörigheter som tilldelats ett hämtat program genom att trycka till på programmet under Inställningar > Appar.