Datorverktyg

Det finns många verktyg som hjälper dig att ansluta enheten till en dator och hantera innehåll som kontakter, filmer, musik och foton.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion är en datorprogramvara med en uppsättning av verktyg och program som du kan använda när du ansluter enheten till en dator. Med Xperia™ Companion kan du:

• Uppdatera eller reparera enhetens programvara.
  • Överföra innehåll från enheten med Xperia™ Transfer.
  • Säkerhetskopiera och återställa innehåll på datorn.
  • Synkronisera multimedieinnehåll – kamerainnehåll, musik och spellistor mellan enheten och datorn.
  • Bläddra bland filerna på enheten.

För att kunna använda Xperia™ Companion måste du ha en Internet-ansluten dator med något av följande operativsystemen:

• Microsoft® Windows® 7 eller senare
  • Mac OS® X 10.8 eller senare

Läs mer och hämta Xperia Companion.

Media Go™ för Microsoft®Windows®

Programmet Media Go™ för Windows®-datorer hjälper dig att överföra foton, videor och musik mellan enheten och en dator. Läs mer och hämta programmet Media Go™.

Om du vill använda programmet Media Go™ måste du ha något av följande operativsystem:

• Microsoft® Windows® 10
  • Microsoft® Windows® 8 / 8.1
  • Microsoft® Windows® 7
  • Microsoft® Windows Vista®