Programöversikt

Icn sony app alarm

Använd programment för alarm och klocka för att ställa in olika sorters alarm.

Icn sony app chrome

Använd webbläsaren om du vill visa och navigera på webbsidor, hantera bokmärken, text och bilder.

Icn sony app calculator

Använd miniräknaren för att utföra enklare beräkningar.

Icn sony app calendar

Använd kalendern för att hålla reda på händelser och hantera dina möten.

Icn sony app camera

Använd kameran för att ta foton och spela in videoklipp.

Icn sony app phonebook

Använd Kontakter för att hantera telefonnummer, e-postadresser och annan information relaterad till dina kontakter.

Icn sony app downloads

Få tillgång till hämtade program, dokument och bilder.

Icn sony app email

Använd e-postprogrammet för att skicka och ta emot e-postmeddelanden både via privata konton och företagskonton.

Icn sony app facebook

Använd Facebook™ för att delta i sociala nätverk tillsammans med vänner, familj och kolleger runt om i världen.

Icn sony app radio

Sök efter och lyssna på FM-radiostationer.

Icn sony app gallery

Använd albumprogrammet för att visa och arbeta med foton och videoklipp.

Icn sony app gmail

Använd Gmail™ för att läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden.

Icn sony app google search

Sök efter information på enheten och på Internet.

Icn sony app google maps

Visa din aktuella plats, hitta andra platser och beräkna färdvägar med Google Maps™.

Icn sony app market place

Gå till Google Play™ för att hämta kostnadsfria program och betalprogram till enheten.

Icn sony app messaging

Använd programmet Meddelanden för att skicka och ta emot SMS och MMS.

Icn sony app movies

Använd programmet Filmer för att spela upp videor på enheten och dela innehåll med dina vänner.

Icn sony app music player

Använd programmet Walkman® för att organisera och spela upp musik, ljudböcker och poddsändningar.

Icn sony app weather

Visa nyheter och väderprognoser.

Icn sony app dialer

Ring samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt eller med smartuppringningsfunktionen.

Icn sony app settings

Optimera inställningarna efter dina egna behov.

Icn sony app google talk

Använd programmet Hangouts™ för att chatta med vänner online.

Icn sony app track id

Identifiera låtar som du hör spelas upp i din omgivning och få information om artist, album och dylikt.

Icn sony app youtube

Använd YouTube™ för att dela och visa videoklipp från hela världen.

Icn sony app support

Använd supportprogrammet för att få tillgång till användarsupport i enheten. Du kan t.ex. komma åt användarguider, felsökningsinformation och tips och trick.

Icn sony app update center

Hämta och installera nya program och uppdateringar.

Note

Vissa program har inte stöd för samtliga nätverk och/eller nätoperatörer i alla områden.