Flygplansläge

I flygplansläge är sändare/mottagare för nät och radio avstängda för att förhindra störningar i känslig utrustning. Du kan dock ändå spela spel, lyssna på musik, titta på videor och annat innehåll, under förutsättning att allt detta innehåll finns sparat på ditt minneskort eller i den interna lagringen. Du kan också informeras av alarm, om det finns aktiverade alarm.

Tip

Batteriförbrukningen reduceras när du slår på flygplansläget.

Aktivera flygplansläge

1. Startskärm, trycker du till på Icn sony home apptray normal .
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Mer....
  3. Markera kryssrutan Flygplansläge.

Tip

Du kan även trycka på strömbrytaren Icn sony key and power k90 och hålla den intryckt, och sedan välja Flygplansläge i den meny som öppnas.