Snabbkonfigurering

Med snabbkonfigurering kan du välja att automatiskt starta konfigureringen av flera funktioner som fungerar trådlöst mellan två Xperia™-enheter. Du kan till exempel använda snabbkonfigurering för att starta konfigurering av grundläggande inställningar för skärmspegling och Xperia Link™.

Snabbkonfigureringen aktiveras med användning av NFC. Andra snabbkonfigureringsfunktioner inkluderar Bluetooth® och Media Server. För mer information om konfigurering av skärmspegling, Media Server, NFC och Bluetooth®, se relevanta avsnitt i användarhandboken.

Starta snabbkonfigureringen på din enhet

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Xperia™-anslutningar > One touch-inställning. NFC-funktionen aktiveras automatiskt.
  3. Kontrollera att NFC-funktionen på den andra Xperia™-enheten är aktiverad.
  4. Kontrollera att skärmarna på båda enheterna är upplåsta och aktiva.
  5. Håll ihop de två enheterna så att enheternas NFC-avkänningsområden nuddar varandra. Snabbkonfigureringen startas automatiskt.

Note

Båda enheterna måste ha stöd för snabbkonfigureringen.