Säkerhetskopiera kontakter

Du kan använda ett minneskort eller ett SIM-kort för att säkerhetskopiera kontakterna.

Exportera alla kontakter till ett minneskort

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebookStartskärm.
  2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Exportera kontakter > SD-kort.
  3. Tryck till på OK.

Exportera kontakter till ett SIM-kort

Note

När du exporterar kontakter till ett SIM-kort, kanske inte all information exporteras. Detta sker på grund av SIM-kortens minnesbegränsningar.

1. Utgå från din Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck sedan till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck på Icn sony key menu och tryck till på Exportera kontakter > SIM-kort.
  3. Markera de kontakter som du vill exportera eller tryck till på Markera alla om du vill exportera alla kontakter.
  4. Tryck till på Export.
  5. Välj Lägg till kontakter om du vill lägga till kontakterna i befintliga kontakter på ditt SIM-kort, eller välj Ersätt alla kontakter om du vill ersätta befintliga kontakter på ditt SIM-kort.