Widgetar

Widgetar är små program som du kan använda direkt på startskärmen. De fungerar även som genvägar. Med väderwidgeten kan du till exempel se grundläggande väderinformation direkt på startskärmen. Men när du trycker till på widgeten öppnas hela väderprogrammet. Du kan hämta fler widgetar från Google Play™.

Scr sony homescreen widget menu

Lägga till en widget på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar och tryck sedan till på Widgets.
  2. Hitta och tryck till på den widget du vill lägga till.

Ändra storlek på en widget

1. Tryck till och håll på en widget tills den förstoras och enheten vibrerar, och släpp sedan widgeten. Om storleken på widgeten kan ändras (t.ex. Kalender-widgeten) visas en markerad ram och prickar.
  2. Dra prickarna inåt eller utåt för att förminska eller förstora widgeten.
  3. Bekräfta den nya storleken på widgeten genom att trycka till var som helst på Startskärm.

Flytta en widget

• Rör vid och håll kvar fingret på en widget tills den förstoras och enheten vibrerar, och dra sedan objektet till en ny plats.

Ta bort en widget

• Rör vid och håll kvar fingret på en widget tills den förstoras och enheten vibrerar, och dra sedan objektet till Icn sony menu delete.