Ljud, ringsignal och volym

Du kan ändra volymen på ringsignalen för inkommande samtal och aviseringar, samt för musik- och videouppspelning. Du kan också ställa in telefonen i tyst läge så att den inte ringer medan du sitter i möte.

Anpassa ringsignalsvolymen med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Anpassa uppspelningsvolymen för media med volymknappen

• Tryck på uppåt eller nedåt på volymknappen samtidigt som du lyssnar på musik eller tittar på film.

Ställa in enheten i vibrerande läge

• Tryck ned volymknappen tills Icn sony statusbar vibrate on visas i statusfältet.

Ställa in enheten i tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills enheten vibrerar och Icn sony statusbar vibrate on visas i statusfältet.
  2. Tryck ned volymknappen igen. Icn sony ics sound silenct visas i statusfältet.

Ställa in enheten på vibrerande läge och ringläge

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Ljud.
  3. Markera kryssrutan Vibrera vid samtal.

Välja en ringsignal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Ljud > Telefonens ringsignal.
  3. Välj en ringsignal.
  4. Tryck till på Klar.

Välja aviseringsljud

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Ljud > Meddelandeljud.
  3. Välj det ljud som ska spelas upp när det finns nya aviseringar.
  4. Tryck till på Klar.

Aktivera pektoner

1. Tryck till på StartskärmIcn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Ljud.
  3. Markera kryssrutorna Toner för knappsats och Ljud vid beröring.