Välja mobilnät

Enheten växlar automatiskt mellan mobilnät beroende på vilka mobilnät som är tillgängliga där du befinner dig. Du kan även manuellt ställa in enheten så att den får tillgång till en viss typ av mobilnät, t.ex. WCDMA eller GSM.

Välja ett nätverksläge

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Mer... > Mobila nätverk.
  3. Tryck till på Nätverksläge.
  4. Välj ett nätverksläge.

Välja ett annat nätverk manuellt

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Mer... > Mobila nätverk > Nätoperatörer.
  3. Tryck till på Sökläge > Manuellt.
  4. Välj ett nätverk.

Note

Om du väljer ett nätverk manuellt söker enheten inte efter andra nätverk, inte ens om du hamnar utanför räckvidden för det manuellt valda nätverket.

Aktivera automatiskt val av nätverk

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Mer... > Mobila nätverk > Nätoperatörer.
  3. Tryck till på Sökläge > Automatiskt.