Ringa från ett meddelande

Ringa upp en avsändare av ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Knacka på en konversation.
  3. Tryck till på mottagarens namn eller nummer överst på skärmen och välj sedan det nummer du vill ringa från i listan som visas.
  4. Om mottagaren har sparats i dina kontakter trycker du till på det telefonnummer du vill ringa. Om du inte har sparat mottagaren i dina kontakter knackar du på Icn sony btn detail call.

Spara en avsändares telefonnummer i kontakterna

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony add contact from message > Spara.
  3. Välj en befintlig kontakt eller tryck till på Skapa ny kontakt.
  4. Redigera kontaktinformationen och tryck till på Klar.