Röstbrevlåda

Visa alla ämnen

Om ditt abonnemang inkluderar en röstbrevlåda kan den som ringer lämna röstmeddelande åt dig när du inte kan besvara samtal. Din röstbrevlådas nummer sparas normalt på ditt SIM-kort. Om så inte är fallet kan du få numret från din tjänstleverantör och skriva in det manuellt.

Ange numret till röstbrevlådan

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Inställningar för röstbrevlådan > Nr till röstbrevlåda.
  3. Ange numret till din röstbrevlåda.
  4. Tryck till på OK.

Ringa upp röstbrevlådan

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Telefon.
  3. Rör vid och håll kvar fingret på 1.