Ta foton med stillbildskameran

Visa alla ämnen

Det finns tre sätt att ta foton med stillbildskameran. Du kan trycka på kameratangenten, trycka till på kameraknappen på skämen eller röra vid en punkt på skärmen.

Öppna kameran

• När skärmen är aktiverad trycker du på kameraknappen och håller den intryckt.

Stänga kameran

• Tryck på Icn sony key and back från huvudkameraskärmen.

Ta ett foto med kameraknappen

1. Aktivera kameran.
    2. Dra Icn sony camera switch mode till Icn sony camera cap mode normal om stillbildskameran inte är vald.
    3. Tryck ned kameraknappen helt.

Ta ett foto genom att trycka till på knappen på skärmen

1. Aktivera kameran.
    2. Dra Icn sony camera switch mode till Icn sony camera cap mode normal om stillbildskameran inte är vald.
    3. Tryck på Icn sony 11ni and menu k90 för att visa alla inställningar.
    4. Tryck till på Fotograferings-metod och välj Knapp på skärmen om det inte redan är markerat.
    5. Peka med kameran mot föremålet.
    6. Tryck till på knappen Icn sony camera onscreen button på skärmen. Fotot tas så fort du släpper med fingret.

Använda zoomfunktionen

• När kameran är öppen trycker du uppåt eller nedåt på volymknappen för att zooma in eller ut.

Visa dina foton och videoklipp

1. Öppna kameran, tryck till på en miniatyrbild längst ner på skärmen för att öppna ett foto eller en video.
    2. Bläddra åt vänster eller höger för att visa dina foton och videoklipp. Videoklipp visas med Icn sony semc music play normal.
    TipI moment 1 kan du även bläddra igenom miniatyrbilderna från höger till vänster och sedan välja den du vill se.

Radera ett foto

1. Öppna det foto som du vill radera.
    2. Tryck till på skärmen så visas Icn sony camera review delete.
    3. Tryck till på Icn sony camera review delete.
    4. Tryck till på OK för att bekräfta.