Installationsguide

Visa alla ämnen

När du startar telefonen för första gången öppnas en inställningsguide som förklarar grundläggande telefonfunktioner och hjälper dig att göra grundläggande inställningar. Detta är ett bra tillfälle att konfigurera telefonen efter dina specifika behov. Du kan öppna den här guiden senare via skärmen Program.

Öppna inställningsguiden manuellt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal från Startskärm.
    2. Tryck till på Inställningar > Installationsguide.