Skanna streckkoder med NeoReader™-programmet

Visa alla ämnen

Om hur du skannar med NeoReader™-programmet

Du kan använda telefonen som en streckkodsläsare och ta reda på mer om objekt som du läser av. Du kanske till exempel ser en jacka i en tidningsannons och vill ta reda på närmaste försäljningsställe. Om annonsen innehåller en läsbar streckkod använder NeoReader™-programmet denna kod för att få tillgång till webbinnehåll för mobilen, till exempel en webbsida med mer produktinformation eller en karta med butiker i närheten. NeoReader™ fungerar med de flesta standardstreckkodstyperna.

Starta programmet NeoReader™

1. Knacka på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
    2. Leta reda och knacka på Icn sony neoreader NeoReader™.

Skanna en streckkod

1. När programmet NeoReader™ är öppet håller du telefonkameran över streckkoden tills hela streckkoden syns i sökaren.
    2. Telefonen skannar streckkoden automatiskt och vibrerar när streckkoden känns igen.

Skriv in en streckkod manuellt

1. Öppna programmet NeoReader™ och tryck till på Icn sony neoreader menu open.
    2. Skriv in siffrorna i streckkoden i textfältet och tryck sedan till på GO!.

Menyöversikt i programmet NeoReader™

Följande menyalternativ finns tillgängliga i programmet NeoReader™:

Icn sony neoreader menu open Tryck till för att öppna fler alternativ
    Icn sony neoreader menu numbers Skriv in streckkodsnumren manuellt. Detta alternativ kan användas om din kamera har svårt att läsa streckkoden
    Icn sony neoreader menu history Visa en lista med tidigare skannade streckkoder
    Icn sony neoreader menu help Visa information om programmet NeoReader™. Läs mer om olika streckkodstyper och om hur du använder NeoReader™
    Icn sony neoreader menu personal Välj dina personliga inställningar, t.ex. språk eller land. Denna information används för att anpassa streckkodsinnehållet. Du kan även ange inställningar för hur du använder NeoReader™-programmet
    Icn sony neoreader menu invite Skicka ett SMS för att inbjuda en vän att hämta programmet NeoReader™