account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

WALKMAN-spelarwidget

Visa alla ämnen

WALKMAN-spelarwidgeten är ett miniatyrprogram som ger dig direkt åtkomst till WALKMAN-spelaren från Startskärm. Du måste lägga till widgeten på Startskärm innan du kan använda den.

Lägga till Walkman™-spelarwidgeten på din startskärm

  1. Tryck till på Icn sony 11ni and menu k90 på Startskärm.
  2. Tryck till på Icn sony home add.
  3. Leta reda och tryck till på Walkman™ player.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.