Flera samtal

Visa alla ämnen

Du kan hantera flera samtal samtidigt om du har aktiverat samtal väntar. Om du har aktiverat samtal väntar, meddelas du med ett ljud om du får ett annat samtal.

Aktivera och inaktivera Samtal väntar

1. Knacka på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
    2. Leta reda och knacka på Inställningar > Samtalsinställningar > Ytterligare inställningar.
    3. Du kan aktivera och inaktivera samtal väntar genom att knacka på Samtal väntar.

Besvara ett andra samtal och avsluta ett pågående samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal knackar du på Avsluta påg. samtal och svara.

Besvara ett andra samtal och parkera ett pågående samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony call slider answer över skärmen.

Ringa ett andra samtal

1. Knacka på Icn sony smartsearch arrow up btn under ett pågående samtal.
    2. Ange mottagarens telefonnummer och knacka på Icn sony call slider answer.
    3. Om mottagaren svarar parkeras det första samtalet.
    TipAnvänd samma procedur för följande samtal.

Växla mellan samtal

• Om du vill växla till ett annat samtal och parkera det aktuella samtalet knackar du på önskat nummer eller kontakt.

Avsluta ett pågående samtal och återgå till nästa parkerade samtal

• Knacka på Icn sony call ongoing hangup.