Minne

Visa alla ämnen

Du kan spara innehåll till minneskortet, till telefonens internminne och till telefonminnet. Musik, videoklipp och foton sparas till internminnet medan program, kontakter och meddelanden sparas till telefonminnet.

NoteDu kan flytta vissa program från telefonminnet till internminne.

Flytta ett program till telefonens internminne

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Appar.
  3. Välj det program du vill flytta till internminnet.
  4. Tryck till på Flytta till internminnet.
Note Vissa program går inte att flytta från telefonminnet till internminnet.

Minneskort

NoteDu kan behöva köpa ett separat minneskort.

Telefonen stöder ett minneskort av formatet microSD™, som används för medieinnehåll. Minneskortet kan även användas som ett portabelt minne med andra kompatibla enheter.

Formatera minneskortet

Du kan formatera minneskortet i telefonen för att exempelvis frigöra minne. Detta innebär att du raderar alla data på kortet.

NoteAllt innehåll på minneskortet raderas när du formaterar det. Se till att du säkerhetskopierar allt material du vill spara innan du formaterar minneskortet. Säkerhetskopiera ditt innehåll genom att exempelvis kopiera filerna till datorn. För mer information, se kapitlet Ansluta telefonen till en dator.

Formatera minneskortet

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Lagring > Koppla från SD-kortet.
  3. När du har demonterat minneskortet trycker du till på Radera SD-kort.