Samtalshantering

Visa alla ämnen

Du kan använda två SIM-kort och växla från ett kort till det andra efter behov. När du använder ett av SIM-korten för att hantera samtal kommer det andra SIM-kortet automatiskt att inaktiveras.

Du kan ringa ett samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt, genom att trycka till på ett nummer som sparats i telefonens kontaktlista eller genom att trycka till på telefonnumret i din samtalslogg. Du kan även använda smartuppringningsfunktionen för att hitta nummer i din kontaktlista och samtalslogg.

Ringa ett samtal genom att slå ett nummer

1. Knacka på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Leta reda och knacka på Telefon.
  3. Ange mottagarens telefonnummer och knacka på Ring. Om du vill radera en siffra knackar du på Icn sony input delete.

Avsluta ett samtal

• Knacka på Icn sony call ongoing hangup.

Ringa ett utlandssamtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Telefon.
  3. Rör vid 0 och håll kvar fingret tills ett plustecken (+) visas.
  4. Skriv in landskod, riktnummer (utan inledande nolla) och telefonnummer, och tryck sedan till på Ring.

Besvara ett samtal

Besvara eller avvisa samtal på Sony-smartphone
  • Dra Icn sony call slider answer åt höger på skärmen.
NoteOm du använder vanliga hörlurar utan mikrofon måste du ta ut hörlurarna från headset-utgången för att kunna besvara samtalet.

Avvisa ett samtal

• Dra Icn sony call slider dismiss till vänster över skärmen.

Avvisa ett andra samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony call slider dismiss över skärmen.

Ändra volymen för högtalaren under ett samtal

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Sätta på högtalaren under ett samtal

• Knacka på Icn sony stat sys speakerphone.

Tysta mikrofonen under ett samtal

• Knacka på Icn sony sys call mute.

Aktivera skärmen under ett samtal

• Tryck på Icn sony key and home.

Skriva siffror under ett samtal

1. Knacka på Icn sony smartsearch arrow up btn under samtalet. En knappsats visas.
  2. Ange siffrorna.

Stänga av ringsignal för ett inkommande samtal

• Tryck på volymknappen när du tar emot samtalet.

Senaste samtal

I samtalsloggen kan du visa missade samtal Icn sony call log header missed call, mottagna samtal Icn sony call log header incoming call och uppringda samtal Icn sony call log header outgoing call.

Visa dina obesvarade samtal

1. När du har ett obesvarat samtal visas Icn sony stat notify missed call i statusfältet. Dra statusfältet nedåt.
  2. Tryck till på Obesvarat samtal.

Ringa upp ett nummer från din samtalslogg

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Telefon. Samtalsloggen visas i den övre delen av skärmen.
  3. Om du vill ringa ett nummer direkt trycker du till på numret. Om du vill redigera ett nummer innan du ringer rör du vid numret och håller kvar fingret. Tryck sedan till på Redigera nummer före samtal.
NoteDu kan också ringa ett nummer genom att trycka till på Icn sony smartsearch calllog detail btn normal > Ring upp.

Lägga till ett nummer från samtalsloggen i dina kontakter

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Telefon. Samtalsloggen visas i den övre delen av skärmen.
  3. Håll numret intryckt och knacka sedan på Lägg till i kontakter.
  4. Knacka på önskad kontakt eller knacka på Skapa ny kontakt.
  5. Redigera kontaktinformationen och knacka på Klar.