Synkronisera med Google™

Visa alla ämnen

Synkronisera telefonen med Gmail™ , Google Calendar™, Google™-kontakter, Google™ Chrome-bokmärken och data från andra Google-tjänster du använder. Visa och hantera dem från telefonen lika enkelt som från en dator.

Efter synkronisering hittar du Gmail™ i programmet Gmail™ ; Google Calendar™ i kalenderprogrammet, Google™-kontakter i kontaktprogrammet och andra data i motsvarande Google-program som du har installerat.

Konfigurera ett Google™-konto i din telefon för automatiskt synkronisering

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering.
  3. Se till att synkronisering är aktiverad så att program kan synkronisera data automatiskt.
  4. Tryck till på Lägg till konto > Google.
  5. Följ registreringsguidens anvisningar för att skapa ett Google™-konto eller logga in om du redan har ett konto.
  6. Tryck till på Nästa.
  7. Tryck till på ditt nyligen skapade Google™-konto och tryck sedan till på de objekt som du vill synkronisera.

Synkronisera manuellt med ditt Google™-konto

1. Knacka på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Knacka på Inställningar > Konton och synkronisering.
  3. Knacka på det Google™-konto som du vill synkronisera.
  4. Tryck på Icn sony 11ni and menu k90 och knacka sedan på Synkronisera nu.

Synkronisera webbläsaren med Google™ Chrome

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering.
  3. Tryck till på Google™-kontot och markera sedan den relevanta kryssrutan så synkroniseras webbläsaren.

Ta bort ett Google™-konto från telefonen

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering.
  3. Tryck till på det Google™-konto som du vill ta bort från kontolistan.
  4. Tryck på Icn sony 11ni and menu k90 och tryck sedan till på Ta bort konto.
  5. Bekräfta genom att trycka till på Ta bort konto igen.